Om Einar

Einar Øverenget - Inspirasjon og utvikling

Einar Øverenget er en av Norges mest anerkjente filosofer, en ettertraktet foredragsholder og forfatter. Han har en doktorgrad i filosofi fra Boston College, var opprinnelig med på å danne Humanistisk Akademi i 2000 og er i dag professor i filosofi ved Høgskolen i Innlandet.

Einar har som fokus å gjøre filosofi mer tilgjengelig for folk flest. Han har lenge vært husfilosof i Nitimen og på God Morgen Norge, og er også fast spaltist i Dagbladet Magasinet. Foredragene hans tar for seg en rekke spennende tema og vil gi deg dypere innblikk i spørsmål knyttet til etikk, verdier og kulturutvikling.


Einar gjør store emner mer konkrete og anvendelige. Han har en helt egen evne til å utfordre forsamlinger for å skape ny refleksjon og innsikt, og bidrar til positiv vekst og utvikling hos kundene sine. 


Forfatter

Einar Øverenget er også forfatter av en rekke bøker, blant annet Hannah Arendt (2001), Eksistens (2003), Å bli sin egen venn (2004), Lykkens filosofi (2006), Livets Øyeblikk (2007) og Hemmeligheter (2009). I tillegg har han også skrevet barnebøkene "Sokrates og pappa" (2009) og "Sokrates og pappa tar seg tid" (2011).


Bøkene er utgitt av Aschehoug og tar for seg en rekke spennende filosofiske temaer.